9/18/2012

// pumpa


Hih, enpä olis vielä kesän alussa uskonut, että omalta parvekkeelta voisi saada moisen! Nyt vaan pitäis keksiä että mitä ihmettä tästä tekisi?

4 kommenttia:

  1. Uusimmassa me-lehdessä taisi olla ohje kurpitsakakkuun, jollen ihan väärin muista :D Keittokin vois olla varmaan hyvä loppusijoituskohde?

    Mä oon päättänyt, että ens kesänä pistän parvekkeen pinaattia täyteen, nyt kun vaan tulis se ens kesä jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ideoita, täytyypä googlailla reseptejä! Marttaliiton sivuilta löysin muuten tiedon, että tää onneks säilyy melko pitkään jääkaapissa et hetken voi miettiä mitä tästä laittais :)

      Joo niinpä, tulis jo se kesä (varsinkin kun kattoo tätä nykyistä syysilmaa, hyh), pinaatti on niin hyvää, oon sitä pari kertaa kasvattanut parvekelaatikossa ja hyvin onnistuu!

      Poista
  2. Oho! Hieno saavutus :-) Mä käyttäisin tuon ehdottomasti johonkin ihanaan leivonnaiseen tai sämpylöihin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä varjelin tätä kuin kukkaa kämmenellä, rakentamalla esteitä parvekkeelle tuoleista (kasvi teki kurpitsan pitkän köynnöksen loppuun parvekkeen lattialle), meidän koira nimittäin muutaman kurpitsan alun ennätti tuhota kun astui päälle :D

      Sämpylät kuulostaa kans hyvältä! Löysin yhdestä ranskalaisesta blogista ohjeen kurpitsagnoccheihin, mielenkiitoista mutta ehkä jo vähän liian erikoista:D

      Poista